Σε Αγία Άννα,Μαζαράκι και στις κατασκηνώσεις ο Μητροπολίτης Γεώργιος(φωτο)

Την Κυριακή 24 Ιουλίου 2022 ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Γεώργιος μετέβη στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Πετρουπόλεως, όπου συμμετείχε συμπροσευχόμενος στην πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία, στην οποία προεξήρχε ο εορτάζων Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας και του ευχήθηκε για την ονομαστική του εορτή. 

Το εσπέρας της ίδιας ημέρας, παραμονή της εορτής της Κοιμήσεως της Αγίας Άννης, καθώς και της εορτής των Οσίων Ευπραξίας και Ολυμπιάδος, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Γεώργιος χοροστάτησε στον Εσπερινό στον Ιερό Ναό Αγίας Άννης στο χωριό Αγία Άννα, στον οποίο συμμετείχαν πολλοί πιστοί. Το θείο λόγο κήρυξε ο Γεν. Αρχιερατικός Επίτροπος πανοσ. αρχιμ. π. Γεώργιος Θανάσου, ο οποίος αναφέρθηκε στην Αγία Άννα. Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά, υγεία και δύναμη δια πρεσβειών της Αγίας Άννης.

Το πρωί της Δευτέρας 25 Ιουλίου ο Σεβασμιώτατος μετέβη στην Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στο Μαζαράκι Θηβών και ευχήθηκε στην εορτάζουσα Καθηγουμένη της Ιεράς Μονής Γερόντισσα Ευπραξία για την ονομαστική της εορτή, καθώς και στην εορτάζουσα μοναχή Ολυμπιάδα.

Το μεσημέρι της Δευτέρας ο Σεβασμιώτατος μετέβη στην Κατασκήνωση, όπου τέλεσε τον Αγιασμό της Δ΄ κατασκηνωτικής περιόδου, των μικρών αγοριών του Δημοτικού, που ξεκίνησε σήμερα. Ο Σεβασμιώτατος μίλησε με τα μικρά παιδιά και τα στελέχη και τους ευχήθηκε καλή διαμονή.

imtl.gr

Σχετικά